Onafhankelijk advies over je hypothecaire lening

Je hebt de woning van je dromen gevonden. Of je bent nog een woning aan het zoeken die bij jou past en wil toch liefst een realistische kijk hebben op de prijsklasse?  

Voor je je eigen huis of appartement aankoopt, moet je één heel belangrijke beslissing nemen. Welke hypothecaire lening kies je? Geen eenvoudige opdracht omdat het jouw leven voor de komende jaren of decennia mee zal bepalen. 

Hypothecaire leningen vergelijken: hoe meer je weet, hoe meer vragen er opduiken

Slimme kandidaat kopers praten met verschillende banken. Elke bankier heeft je netjes uitgelegd wat de mogelijkheden voor jouw lening zijn. En toch voelen je handen klam aan. Vragen, twijfels en angstzweet overvallen je plots.

Een hypothecaire lening loopt over vele jaren. Een klein maandelijks verschil van enkele tientallen euro’s kan op de hele looptijd van je lening een verschil maken van duizenden euro’s.

  • Moet ik kiezen voor een vaste rentevoet, of een variabele?
  • Zijn er misschien banken die betere voorwaarden aanbieden?
  • Welke looptijd is haalbaar voor mij?
  • Wat willen de kleine lettertjes van de bank nu precies zeggen?

Naarmate je je verder verdiept in de materie wordt het moeilijker om de knoop door te hakken. Eenzelfde bank biedt vaak zelf zoveel formules voor leningen die op de koop toe voortdurend veranderen.

Het spreekt voor zich je bankier niet op de hoogte kan zijn van wat jij met andere banken hebt besproken. En zelfs als je deze details deelt om je onderhandelingspositie te versterken, ben je niet zeker of jouw vraag nu echt beantwoord is, of niet.

Eén handtekening die je verdere leven bepaalt. Daar sta je toch even bij stil.

Ik twijfel ook

100% objectief hypothecair advies

Als vastgoedmakelaar ontmoeten we wekelijks mensen zoals jij die twijfelen over leningen. Bankiers doen hun werk uitstekend, maar uiteindelijk moeten ze jou in een uurtje wegwijs maken in het doolhof van kredieten en rentevoeten.

We maken graag tijd vrij voor jou. Laat ons samenzitten om de mogelijkheden rustig door te nemen. We kijken en vergelijken. Maar dan met de onafhankelijke blik van een buitenstaander die er niets aan heeft om jou een welbepaalde lening aan te prijzen.

Laat ons samen de pauzeknop indrukken en rustig nadenken over jouw verdere financiële leven.

Ik wil objectief hypothecair advies