De rentmeester: verhuur je appartement of huis zonder zorgen

Rentmeester en rentmeesterschap zijn dure woorden voor een heel goedkope dienst. De rentmeester zorgt ervoor dat je geniet van de voordelen van verhuren. En tegelijkertijd gespaard blijft van al het gedoe dat verhuren met zich meebrengt. Nieuwsgierig of dat iets voor jou is? Lees dan snel verder.

In order to keep my academic performance on the highest level I use a lot of additional resources. One of my favorite is https://domyassignmentsforme.com/ educational service platform for students. It allows me to cope with different tasks online and delivers only high-quality content, which is very important for me.

Jouw 5 voordelen van onze rentmeester

Als je jouw huis of appartement te huur aanbiedt via ons kantoor, ben je helemaal niet verplicht om van deze bijkomende dienst gebruik te maken. Maar het zou wel zonde zijn mocht je niet weten welke voordelen het jou kan opleveren.

Voordeel 1: Geen gedoe om je huurgeld te krijgen

Wanneer je een beroep doet op onze rentmeester diensten, stort de huurder het geld op de rekening van ons kantoor. Wij storten het huurgeld natuurlijk door aan jou, min een klein vast bedrag (zie ook voordeel 5 hieronder) .

Wanneer er problemen met betalingen van de huur opduiken, lossen wij deze op. Als immo kantoor staan we op dat gebied steviger in onze schoenen dan de meeste particuliere verhuurders.

  • Je huurders betalen te laat? Wij herinneren hen hier op tijd aan. Systematisch en zakelijk.
  • Blijven de betalingen echt uit? We aarzelen niet om de nodige wettelijke stappen te zetten.
Zeg vaarwel aan betaalproblemen met je huurders

Ik wil geen gedoe met huurgeld innen

Voordeel 2: Onverwachte problemen met je pand? We regelen het voor jou

In elk huis of appartement duikt er vroeg of laat wel een onverwacht probleem op dat snel opgelost moet raken.

  • De lift blijkt plots niet meer te werken. Natuurlijk op een feestdag wanneer niemand gemakkelijk bereikbaar is.
  • Dat winterweer houdt niet op. Alweer een gesprongen waterleiding.
  • Het is toch niet waar zeker? Moet ik nu alweer een slotenmaker laten komen?

Behoorlijk vervelend voor jouw huurders. Jij als verhuurder moet natuurlijk heel snel een oplossing vinden. Of je kan het jezelf heel gemakkelijk maken: laat dit problemen gewoon door ons oplossen.

Geen zin in al dat geregel? Onze rentmeester fixt het voor jou

Ik wil ook mijn rust

Voordeel 3: Je bespaart jezelf onnodige verplaatsingen

Als je op verre afstand woont van je investeringsvastgoed, heb je zeker wat beters te doen dan je te verplaatsen voor het minste. Of om te controleren of de huurders je pand wel onderhouden zoals jij verwacht.

Ook als verhuurder die niet goed ter been is, is een verplaatsing naar jouw huurpand vaak een last. En toch wil en kan je je huurders niet in de kou laten staan.

Onze rentmeester bezoekt jouw pand en huurders in jouw plaats

Ik wil me niet verplaatsen voor het minste

Voordeel 4: Al meer dan 120 eigenaars doen een beroep op onze rentmeester

Je leest het goed. Op dit ogenblik zijn er meer dan 120 verhuurders die een beroep doen op onze rentmeester. Is dat een voordeel voor jou? Ja!

Naast het feit dat dit onze ervaring en professionaliteit aantoont, helpt het groot aantal tevreden verhuurders ons om onze prijs laag te houden.

Dankzij het grote aantal tevreden verhuurders die gebruikmaken van onze rentmeester diensten, kunnen we gunstige condities (scherpe prijs en topkwaliteit) afdwingen bij onze partners die instaan voor de interventies.

Meer dan 120 verhuurders die op beide oren kunnen slapen. Waar wacht jij op?

Ik sluit me aan

Voordeel 5: Onze rentmeester kost minder dan je internetabonnement

Het bovenstaande gaat natuurlijk niet op als je geen internetabonnement hebt. Maar in dat geval mis je veel. Net zoals je veel mist wanneer je geen gebruik maakt van de voordelen van onze rentmeesterschap diensten.

Je kan van deze dienst al genieten vanaf 25 euro per maand. De exacte prijs hangt af van de mate van comfort die jij wil genieten.

Ongelofelijk toch hoeveel tijd, zorgen en geld je kan besparen voor minder dan 1 euro per dag?

Ik wil graag een exacte raming